1

 


Aktuellt:
Webpage is under construction!

sVälkommen till min sida!

Jag r en mlmedveten ung kvinna Susann ”Sussu” Gleisner, född 1987. Jag är en entreprenör och driver ett eget litet företag. Jag har har ånga drömmar och mål i livet som jag vill förverkliga. Jag har alltid tusen ideér i mitt huvud och jag vill framför allt hjälpa andra genom mina erfarenheter och kunskaper jag har fått i mitt liv. Jag gillar att ha många bollar i luften. Jag är mamma, sambo, företagare, föreläsare, författare, skribent, återförsäljare, tränare inom ridsport och tävlingsryttare. Jag lever med två sjukdomar dygnet runt som jag har haft sedan barnsben, DIABETES typ1 och CELIAKI. Det är inom de två områden jag jobbar mest och har många ideér jag vill förverkliga, framförallt för att förbättra andras livskvalitét med sjukdomarna.2

Jag är sambo med Fredrik som är sjökapten. Vi fick äran att i januari 2014 bli lyckliga och stolta föräldrar till en helt underbar och högt älskad liten tjej, Vanessa. Jag älskar mammalivet och att få spendera den största delen av min tid med henne, kombinerat med ett karriärsliv. Vi bor i Socklot, en liten by som hör till Nykarleby i Österbotten, Finland. Just nu för tillfället håller vi på att bygga upp från noll vår alldeles egna drömgård.

3Jag är en person som har hunnit mycket under mitt liv redan. Just nu är jag mamma och samtidigt jobbar med mitt företag. Är även ordförande för Jakobstadsnejdens Diabetiker rf och kassör i Socklot Ryttare rf. Jag gillar att träna, vara ute i naturen, motion i olika former,  och att umgås med familj och vänner.

Jag är har utbildning inom ekonomi, ledarskap och barnavård. Gillar att gå olika kurser och lära mig mera, man blir aldrig fullärd! Kurser jag bla. gått är: Klinisk närningslära, psykisk första hjälp, första hjälp 1 och 2, starta eget, sociologi, småbarnspsykologi osv. Just nu läser jag kurser via Öppna universitetet inom ramen för utvecklingspsykologi.

748

Ni kan läsa mer om vad jag gör under flikarna.
Tag kontakt vid frågor och funderingar!
Följ mig även på min blogg:
Besök även min FB sida:
www.facebook.com/finlandSuzzies

 Sagt om Sussu:
”Sussu, är ett levande bevis på att man KAN leva normalt och uppnå sina drömmar och mål trots sjukdomarna”