1

 


FRIENDTEX - since 1986 - Kvaliteskläder för kvinnor i alla åldrar

höst16

Pga förändringar i Suzzies from 2017 så kommer det nu att finnas hela nov-dec fina erbjudanden på Friendtex kläder, rea på gamla kollektionen, rea på PXC:s produkter och även erbjudande på de Flipbelt som finns kvar i lager. Det löns att boka in en tid och komma ut till Suzzies, eller boka en egen visning.  050-3833110

FRIENDTEX - Kvalitativa, snygga, bekväma och hållbara kläder för jobb, vardag och fest

Friendtex ger tjejer i alla åldrar en glad och härlig upplevelse när de ska köpa nya snygga modekläder. Därför hittar du oss inte i traditionella butiker men på private shopping sessions i privata hem, på arbetsplatser och liknande. Du känner säkert igen dig. Äntligen har du hittat ett hål i kalendern för att handla kläder. Men istället för att ha roligt rusar du andfådd från provrum till provrum tillsammans med en expedit som vad du än tar på dig säger: ”Den sitter perfekt!” Med Friendtex är nu denna mardröm över. Vi säljer vår stora kollektion av modekläder enbart genom modekonsulenter. Omgiven av vänner, familj, kollegor och bekanta provar och väljer man nya kläder i lugn och ro och har det trevligt tillsammans.

höstonceonceblå

Friendtex är Nordens största företag inom försäljning av snygga modekläder genom private shopping. Försäljningsformen private shopping vinner mer och mer mark – inte enbart på grund av hög produktkvalitet och prisvärda varor utan också på grund av det trevliga försäljningssättet och den personliga servicen.  Friendtex startade 1986 och har sitt huvudkontor i textilstaden Herning i Danmark. Friendtex är ett innovativt företag som varje dag gör sitt bästa för att leva upp till att det ska vara roligt att köpa snygga modekläder. I Sverige startade vi 1988 i Norrköping och sedan dess har vi gett många människor möjlighet att köpa snygga kläder. Friendtex säljs i dag av mer än 900 modekonsulenter i 13 länder. www.friendtex.com

basoncetskjorta

skorsmyckenkatalog

Begär en katalog eller boka din visning redan idag! Dessa kläder vill du inte missa!

PXC

Jag är återförsäljare för klädesmärket PXC. www.pxc.fi
"Är du trött på att gå i butik och pröva BH, hittar du aldrig rätt storlek eller tar alltid "fel" storlek av gammal vana? Där var jag och jag tröttnade. Därför blev jag återförsäljare av märket PXC. Jag är utbildad att hjälpa dig att hitta rätt storlek, och när du väl har gjort det så har du underbara, bekväma och hållbara underkläder". I vårt sortiment finns: Många hundra olika modeller av bh:ar, underbyxor, herrkalsoner, amningsbh:ar, shapewear, nattlinnen, jumpsuit, myskläder, herrkalsonger, sportbh:ar osv osv.

 

2  boxers  axelband
foto: Charlotta Backman

Mitt samarbete med det svenska klädesmärket AnnaPS. www.annaps.se har upphört. Pga detta så finns nu en del AnnaPS kläder kvar i lagret som säljs bort till ett bra pris. Kläder med smart förvaring för oss med insulinpump. Trosor, linnen, bh:n, t-shirts och badkläder. ”Det skall vara enkelt att bära pump, för barn, kvinnor och män” AnnaPS är unika som lanserar underkläder helt i Tencel, en miljövänlig viskos. Tencel skiner som silke, är mjukt som bomull och andas som ull. Ett lyxigt funktionsmaterial av högsta kvalitet. Det fungerar utmärkt till vardags och träning.

1 bikini
foto: Charlotta Backman

Dessa säljs i främst via hemmapartyn, men det finns andra populära alternativ: Du kan komma hem till mig, ensam eller med dina väninnor. Jag kommer även ut till företag, föreningar och under olika evenemang/tillställningar och visar kläderna. Tex. möhippor är en populär tillställning att ha partyn på. Eller kontaktar du mig och säger vad du letar efter så skickar jag dig vad som finns! Utbudet är stort, alltifrån små – stora strolekar.

Suzzies deltar också i modevisningar och mässor! Kontakt för mera info!

34
foto: Charlotta Backman

I sortimentet finns kläder och underkläder som passar barn, kvinnor och män. Till jobb, vardag, fest eller sportaktiviteter.

 

FLIPBELT hos Suzzies!

Suzzies fick den unika möjligheten att bli den första återförsäljaren för USA:s succé FLIPBELT :)

Här kommer en beskrivning på produkten FLIPBELT som har blivit en stor succé i USA som också nu har blivit en stor succé världen över!

innehåll     Male Femal Close Up

Om FLIPBELT:

Tiden med bylsiga byxor och stora fickor är förbi. Numer är
träningskläder oftast designade för bästa passform och funktion. Enda
problemet är att du inte längre kan stoppa undan din telefon, musik,
nycklar och kreditkort m.m. Där kommer FlipBelt in! Vem trodde att ett
enkelt höftband, av tyg i tubkonstruktion, kunde lösa ett av de största
förvaringsproblemen aktiva har idag – Var förvara måste-ha-prylarna
under träningspasset?

träning2 flipbelt
Denna produkt ville Suzzies sälja också för att den är framtagen för idrottare men passar perfekt som midjeväska för oss diabetiker.

Testad att bära med insulinpump, blodsockermätare och dextrosol och det fungerar perfekt. Enkelt att lägga i och ur dina saker samt dessutom möjligt att förvara slangen till pumpen på insidan av bältet. Lätt att bära innanför eller utanför andra kläder. Den är mycket snygg och välsydd. Beakta att man “stänger” fickorna genom att vända bandet inåt mot kroppen.

För att säkra bästa passform, välj lämplig storlek beroende på hur du vill använda ditt FlipBelt. Om du föredrar midjan, välj mindre, och om du föredrar höfterna – välj större. Storlekstabell nedan!

innehåll bäst  storlek
Precis som de flesta träningskläder är designade idag, är också FlipBelt
anpassat för funktion. Håll det allra viktigaste på plats och förvara det
med bibehållen rörelsefrihet. FlipBelt är tillverkat av en
fukttransporterande spandex-lycrablandning och sitter perfekt på höften
eller midjan – välj själv! Med FlipBelt har du inget som hänger ut eller
studsar under din träning. FlipBelt reflexlogo på en sida. Snygg och diskret design.
Vänd FlipBelt inåt mot kroppen för säkrast förvaring.

EPA-certifierad (US miljö), luktresistent, noppfri, antibakteriell högteknologisk Poly/Spandex material.
Material: Fuktabsorberande och snabbtorkande Polyester 92%, Spandex 8%.
 Skötsel: 40 grader kulörtvätt med liknande färger, torktumling i svag temperatur.

beltsfb
9 färger: Black, Carbon, Hot Pink, Aqua, Nuclear Yellow, Neon Punch,
Royal Blue, Neon Green och Violet.
5 storlekar: XS, S, M, L, XL
Pris: 34,90 €. (frakt 3 € tillkommer)

Beställningar görs till: info@susanngleisner.com, 050-3833110

http://www.susanngleisner.com

http://www.facebook.com/finlandSuzzies

Läs gärna recensioner och se film om FlipBelt på mina samarbetspartners hemsida för Flipbelt. http://www.flipbelt.se och http://www.flipbelt.fi

Välkommen med din beställning till denna unika och fantastiska produkt :)